We zijn 7 dagen in de week geopend:

zondag t/m woensdag
van 11.00 tot 04.00 uur.

donderdag t/m zaterdag
van 11.00 tot 05.00 uur.

Ook voor feesten en partijen ben je bij ons aan het goede adres. Wij verhuren namelijk onze eerste en tweede etage. Voor meer info click je boven op 'zaalhuur'.

Op deze pagina vind je algemene info over de Gabor's. Heb je vragen, dan kun je uiteraard altijd even bellen of langskomen.

Een trendy café vraagt om trendy people. Er zijn echter wel regels om het gezellig te houden.

Sportswear is niet toegestaan, agressieve bezoekers of bezoekers die teveel op hebben worden geweigerd, hard-drugs en wapens zijn verboden, bij de ingang kunt u gefouilleerd worden en uw tas worden onderzocht, men moet min. 18 jaar zijn en er gelden alle normale gedragsnormen.

De portiers:
Onze hoofdportier staat reeds tien jaar bij ons aan de deur, kent ons vaste publiek van gezicht maar houdt zeker ook van nieuwe gezichten!

We hebben uiteraard ervaren en volledig gediplomeerd horeca- beveilingspersoneel, tot aan het E.H.B.O. aan toe!!!
Laan 1a
2512 GM, Den Haag

Tel. 070-3454576

gabors11@msn.com
Ons voltallige personeel is gediplomeerd (Sociale Hygiene en BHV) en aan-wijzingen van ons personeel dienen altijd opgevolgd te worden. De beveiliging is bij ons op meerdere manieren geregeld. Zo hebben we bijv. portiers, een deurbeleid en een 24-uurs camerabeveiliging, aangesloten op een gesloten circuit.
click hier voor de huisregels